disparut pe lacul siriu 3O partidă de pescuit s-a terminat cum nu se poate mai rau pentru un grup de prahoveni. Acestia venisera din Valenii de Munte pe lacul de acumulare de la Siriu pentru doua zile de pescuit. Numai ca unul dintre ei a disparut inca de aseara. A plecat cu barca pe lac și nu a mai fost de găsit. Abia astăzi la prânz, după ce l-au căutat toată noaptea, prietenii lui au anunțat poliția.

Bărbatul, în vârsta de 40 de ani a venit încă de ieri împreună cu trei prieteni la o partidă de pescuit pe lacul de acumulare de la Siriu. Ieri, toți patru au ieșit cu bărcile pe lac, urmând ca la lăsarea întunericului să se întâlnească la locul în care își montaseră corturile. Numai că unul dintre ei nu a mai apărut.disparut pe lacul siriu

După o noapte întreagă de căutări au cerut astăzi ajutorul polițiștilor. Aceștia au luat barca și au început să caute pe tot lacul. Lor li s-au alaturat si alti pescari aflati in zona. Pentru că apa este foarte adâncă în zonă, pompierii au abandonat căutările si au cerut ajutorul scafandrilor.

Pompierii si politistii vor continua cautarile si maine pentru a scoate la suprafata trupul barbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here