O sută de candidați au absentat de la examenul de titularizare susținut la nivelul județului Buzău, iar alți 50 s-au retras din timpul probei scrise, invocând motive personale sau medicale. 

“În județul Buzău, la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în cele două centre de concurs, s-au prezentat 355 de candidaţi (77,85%) din cei 456 de candidaţi înscriși.

50 de candidați (14,08%) s-au retras din motive personale sau medicale. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen pentru fraudă sau pentru tentativă de fraudă. Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 4 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Buzău sau se transmit prin mijloace electronice, la adresa de mail titularizare2020@isjbuzau.ro, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean Buzău și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.” , se menționează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here