646x4042116 poliţişti buzoieni au fost avansaţi în grad, astăzi de Ziua Poliţiei Române. la împlinirea stagiului minim sau pentru rezultate deosebite în atingerea unor obiective deosebite în activitatea profesională. În gradul următor au fost trecuţi, la împlinirea stagiului minim, 48 de ofiţeri şi 65 de agenţi de poliţie. Dar au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea expirării stagiului minim, ofiţerul Andrei Vicenţiu – Serviciul Rutier, în gradul de comisar de poliţie, precum şi agenţii Sorin Danciu – Serviciul pentru Acţiuni Speciale, şi Marian Soare – Biroul de Investigaţii Criminale (Poliţia municipiului Buzău), în gradul de agent şef principal de poliţie.

FOTO: Adevarul
„Poliţistul buzoian al anului 2012” a fost declarat, pentru al doilea an consecutiv, inspectorul principal Alexandru Tudorel, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău. Tot astăzi, în cadrul aceleiaşi festivităţi, Clubul Sportiv “Poliţia Buzău” i-a premiat pe poliţistii şi pe ziariştii care au câştigat competiţiile organizate săptămâna trecută.
Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, comisarul şef Laurenţiu Pantazi, i-a felicitat astăzi pe poliţiştii avansaţi în grad, în cadrul unei festivităţi organizate la Sala mare a Consiliului Judeţean. La eveniment au participat, printre alte oficialităţi locale, primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, şi prefectul judeţului, Gabriel Baltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here