psd
Întâlnire importantă, sâmbătă, în PSD Buzău. Peste 200 de membri de partid au răspuns ”prezent” invitației conducerii organizației, în cadrul evenimentului fiind stabilite data alegerilor care vor avea loc în organizația județeană. Au fost și câteva zeci de pesediști absenți de la întrunire, în timp ce printre cei prezenți s-au numărat primari, mai noi, sau mai vechi, parlamentari ai PSD, membri din conducere sau simpli membri.
La întâlnire s-au pus la punct datele privind alegerile precum și formula de calcul ce va da numărul participanților la conferința județeană care vor alege șeful PSD Buzău.
Un aspect ce trebuie menționat este faptul că această formulă de calcul propusă de Boșcodeală a fost contestată de Marian Ghiveciu, iscându-se câteva discuții în contradictoriu.
Pe de altă parte, o altă întâmplare inedită a fost aceea că senatorul Victor Mocanu, care avea loc asigurat la prezidiu, alături de Boșcodeală, GHiveciu, Ciolacu, Carmencita Pricop și deputatul Adrian Mocanu, a refuzat să stea pe locul pregătit, luând loc în sală alături de simpli membri de partid.
Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcțiile de conducere deținute în partid, rămânând simplu membru, astfel explicându-se, probabil, gestul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here