bazin inot
Petiția pusă la cale de PNL Buzău în urma căreia se dorește redeschiderea Bazinului Olimpic din municipiu are mare priză la cetățenii orașului, de la cei mai mari la cei mai mici.
Până acum, PNL a strâns peste 2200 de semnături, într-un timp foarte scurt de la startul acțiunii, semnături la oameni care cer autorităților să se implice pentru deschiderea bazinului, înotul fiind extrem de important în dezvoltarea copiilor.

”Această campanie pentru care vă mulțumesc că ați promovat-o, de redeschidere a Bazinului Olimpic, are peste 2200 de semnături și continuăm până la 15 octombrie când sper să strângem 3000 de semnături și să încheiem acest demers și poate reușim să aducem și un sportiv de performanță care să spună buzoienilor ce rol are înotul în dezvoltarea armonioasă a copilului, a tinerilor. E un subiect reușit. Am găsit atâta deschidere la oameni, îmi pare că legea nu permite și copiilor să semneze, ar fi fost foarte mulți copii care ar fi semnat pentru deschiderea bazinului, dar legea nu permite semnătură până la 18 ani”, a declarat deputatul PNL, Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here