bursa
Circa 300 de șomeri buzoieni au fost prezenți la mini-bursele organizate săptămâna trecută de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, evenimentele fiind organizate la cererea unui angajator care are nevoie de oameni în județul Arad.
Societatea respectivă a solicitat Agenției să intermedieze o întâlnire cu buzoienii dornici de muncă întrucât are nevoie de 150 de muncitori necalificaţi, în vederea angajării şi instruirii în meseria de confecţioner cablaje auto, în oraşul Ineu, judeţul Arad. Bursele au fost organizate la Buzău și Râmnicu Sărat, în total fiind prezente
aproximativ 300 de persoane.

“In cele doua zile de desfasurare a evenimentului au participat la întâlnirea cu reprezentanţii companiei Delphi persoane din toate categoriile socio-profesionale, tineri sau persoane peste 45 de ani, absolvenţi de liceu, beneficiari de venitul minim garantat, toţi cei care îşi doresc să muncească, chiar daca locul de munca presupune mobilitate.

Motivați de faptul că nu se cere calificare/pregătire pentru funcția de confectioner/operator cablaj auto, de salariul oferit de companie, aproximativ 1.300 lei net/ lună și transport, cazare plus mese gratuite, de bonusurile oferite, cei prezenți au completat o cerere de angajare, urmând ca reprezentanții firmei Delphi să faca selectia în decurs de o săptămână.” a declarat Ionel Tociu, director executiv AJOFM Buzau.

In urma procesului de selectie a candidatior, au rezultat 65 cereri de angajare la Buzau si 40 de cereri la Rm.Sarat ( 5 femei si 100 barbati), din totalul celor 300 de participanti, rata cererii de angajare fiind de 35% din total solicitari. Ceicare vor fi selectați vor avea contract individual de muncă, salariu de 1.230 RON brut, bonus de prezenţă, bonus de performanţă, tichete de masă, al 13-lea salariu, ajutor social pentru diverse evenimente, asistenţă medicală, un transport pe lună către localitatea de domiciliu, cazare la pensiune sau hotel şi masă caldă, timp de 6 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului individual de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here