Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a ținut ca astăzi, când se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, să îi felicite pe seniorii județului. Una dintre primele vizite a fost în localitatea Nișcov, unde a revăzut-o pe Angelica Dragna, o buzoiancă ce anul viitor în februarie va împlini 105 ani.

42982631 674916362876745 7992128161473101824 n

„105 ani plini de greutati si bucurii, toate transformate in intelepciune si rabdare, in lectii de viata spuse noua! Doamna Angelica ne-a emotionat din nou astazi, cand am fost sa-i transmitem gandurile noastre bune si pretuirea noastra!Sa le acordam mai mult timp persoanelor varstnice si sa le amintim cat de importante sunt atat pentru familie, cat si pentru comunitate. La multi ani!”, a scris președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de socializare.

Tot astăzi, președintele Petre Emanoil Neagu a mers în vizită la căminele de bătrâni de la Smeeni și de la Pogoanele unde Consiliul Județean s-a preocupat de organizarea petrecerilor aniversare.

2 COMENTARII

  1. Bravo,felicitari Donnule Presedinte sunteti un adevarat protector pentru cei care ne-au dat viata ne-au crescut si ne-au ocrotit.Dumnezeu sa va binecuvanteze.gicu

  2. Sunteti un adevarat ocrotitor pentru cei care n-au dat viata ne-au crescut ne-au ocrotit .Dumnezeu sa va binecuvanteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here