finanteCu o experiență de peste 22 de ani în domeniul finanțelor publice, Petruș Cârcei este noul șef al DGFP Buzău prin ordin al Ministrului de Finanțe.

Este vorba mai exact de o promovare temporară începând de luni 3 iunie, pe funcția de director executiv  prin detașarea temporară pe 6 luni a fostului director Liviu Ilie pe funcția de director executiv la DGFP Piatra Neamț” a confirmat pentru Jurnalul de Buzău, noul director al DGFP Buzău, Petruș Cârcei.

Noul șef al finanțelor buzoiene este absolvent al facultății de finanțe-bănci-contabilitate a Univeristății Petre Andrei din Iași și are un masterat în administrație publică în 2000-2001.

Și-a început cariera în domeniul finanțelor pe data de 1 ianuarie 1991 ca inspector la Administrația Financiară Buzău. Între 1993 și 2000 a fost consilier în cadrul serviciului de revizie fiscală iar din 2000 până în 2005 a fost auditor superior în cadrul Serviciului Audit Intern. Din 2005 până în 2007 a deținut funcția de director executiv adjunct – coordonator al Inspecției fiscale iar din 2007 până în prezent a fost șeful administrației finanțelor publice pentru contribuabili mijlocii.

Noul șef al DGFP Buzău Petruș Cârcei consideră că la nivelul finanțelor : „ urmează o perioadă pe care nu o cunoaștem concret pentru că nu se știe în ce va consta reorganizarea ca urmare a regionalizării

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here