Accident spectaculos în această seară în rondul de la Carrefour. Un şofer de 27 de ani, aflat la volanul unui BMW de ultimă generaţie, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de susţinere al unui semn rutier.

Imediat după producerea accidentului, şoferul, însoţit de un amic, au abandonat maşina şi au încercat să părăsească locul accidentului în fugă. Cei doi au fost prinşi din urmă după doar câţiva paşi de poliţiştii locali.

Poliţiştii locali au avut parte de o surpriză când au constatat că şoferul abia dacă se putea ţine pe picioare.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul, Dorin Agape, este fiul unui general, are 27 de ani, este pilot la unitatea de la Bobocu şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate. Acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele şoferului inconştient.

1 COMENTARIU

  1. Daca adevarul ar corespunde realitatii inchipuite de voi, am trai intr-o cu totul alta tara! Si nu ma refer la una in care problema existentiala a natiunii ar reprezenta activitatile unui individ, presupus fiu de general, presupus intoxicat cu alcool etc. Imaginea de ansamblu a peisajului corupt si mizerabil din Romania va scapa din vedere, iar acesta nu incepe si nici nu se termina cu subiectul acestui articol(tanarul de 27 de ani). Dar un lucru se stie sigur: Atunci cand exista probleme de importanta majora si care necesita remediere imediata, ne putem baza pe presa din Romania ca va acorda atentia „cuvenita” unor probleme cu adevarat „insemnate”, cum ar fi…cea descrisa in articolul de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here