foto arhivă

Poliţiştii buzoieni au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat, acuzat acum pentru săvârşirea infracţiunii de evadare. El a plecat de acasă, deși se afla în stare de arest la domiciliu. 

La data de 29 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au fost sesizaţi de un buzoian, despre faptul că fiul său, aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu, a părăsit locaţia fără autorizare.

De îndată, poliţiştii au demarat activităţi specifice de căutare în vederea depistării persoanei în cauză – un tânăr de 28 de ani, din Buzău, acesta fiind localizat ulterior pe raza municipiului Buzău.

În cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

În conformitate cu Legea nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execiţional penale, a fost informată Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv. , menționează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here