masini trafic
Plecați în Bulgaria? Trebuie să știți că Ministerul Afacerilor Externe a emis o informare prin care atrage atenția românilor care se află, tranzitează sau doresc să meargă în Bulgaria că din cauza lucrărilor de reabilitare la podul de peste Dunăre de la Giurgiu circulaţia rutieră pe DN 5 (E 85) se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse.
MAE precizează că pentru evitarea ambuteiajelor se recomandă folosirea următoarelor rute alternative de trecere a frontierei româno-bulgare, în ambele sensuri, atât pentru vehiculele destinate transportului public de mărfuri şi persoane, cât şi pentru autoturisme: DN 56 (E 79) – Calafat – Vidin (rutier), DN 55 – Bechet – Oreahovo (trecere cu bacul), DN 65A – Turnu Măgurele – Nikopole (trecere cu bacul), DN 51 – Zimnicea – Svishtov (trecere cu bacul), DN 3 – Ostrov – Silistra (trecere cu bacul), DN 38 (E675) – Negru Vodă – Kardam (rutier), DN 39 (E 87) – Vama Veche – Durankulak (rutier).
Ministerul Afacerilor Externe recomandă şi accesarea paginii de internet a CNADNR, pentru informaţii referitoare la punctele alternative de trecere a frontierei, precum şi consultarea paginii de Internet a MAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here