PNL pierde din ce în ce mai mult teren la Buzău. Pe lângă faptul că în ultima perioadă, organizaţia la nivel de judeţ nu dă semne că s-ar intenţiona revigorarea partidului, mai nou se pierd grupuri întregi de membrii.

Nu mai departe de astăzi, aproape toată organizaţia PNL Pogoanele, în frunte cu liderul Stan Tudor, a anunţat că părăseşte barca pentru a se înregimenta la PMP. Vestea vine la doar câteva săptămâni, după ce toată organizaţia PNL Nehoiu a trecut la PMP.

Anunţul a fost făcut şi de conducerea PMP Buzău, printr-un comunicat de presă.

„Liderul organizației orășenești PNL Pogoanele, Stan Tudor, împreună cu cea mai mare parte a membrilor s-a alăturat echipei formate de noi în procesul de unificare a dreptei la nivelul județului Buzău. Stan Tudor a fost permanent liderul opoziției din Pogoanele și la fiecare ciclu de alegeri echipa sa a obținut peste 1500 de voturi în acest oraș. Pogoanele este a treia organizație orășenească din PNL, după cele din Nehoiu și Pătârlagele care aderă la inițiativa noastră. Mai multe organizații comunale PNL și-au manifestat interesul pentru acest proiect și urmează ca în scurt timp să-și anunțe public poziția în acest sens. Acest proiect de unificare a dreptei capătă din ce în ce mai multă amploare și se conturează ca fiind singura mișcare de opoziție veritabilă din județul Buzău”, se arată în comunicatul de presă remis de şefii organizaţiei PMP.

Nici măcar în urma acestor mişcări, liderul PNL, Cristi Romanescu, nu a luat niciun fel de atitudine. De altfel, unele dintre acuzaţiile pe care i le aduc membrii partidului din teritoriu fiind acelea că este foarte greu de găsit, nu manifestă niciun fel e interes pentru partid, iar vizitele în judeţ sunt foarte rare. În aceste condiţii, se poate afirma clar că Romanescu nu a fost capabil să păstreze măcar organizaţiile primite moştenire.

Sunt voci în interiorul partidului care afirmă cu tărie că Romanescu a îngenunchiat PNL şi nu este interesat nici de ce se întâmplă cu ce a mai rămas din organizaţiile din judeţ. Membrii partidului spun că au sperat ca după era lui Ovidiu Anghel, Romanescu să dea un suflu nou Partidului Naţional Liberal, însă acest lucru nu doar că nu s-a întâmplat, ci s-a degradat şi mai rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here