Poleiul asezat pe carosabil a facut victime in judetul Buzau. Doua accidente grave au avut loc la distanta de catev minute.

Primul accident s-a petrecut pe drumul care merge catre Braila. Soferul unei masini a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. Din fericire, in acest caz nu au existat victime.

Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe DN2 euro 85 in dreptul localitatii Caldarusanca.

Doua masini sunt implicate, iar in urma impactului, 5 persoane au fost ranite.

Update. Din accident au rezultat 5 victime, 3 adulti si doi minori. La acest moment au fost preluati de ambulanta pentru a fi transportati la spital.

Update Din primele date, o conducatoare auto de 22 ani, din Buzau care se deplasa cu un autoturism pe DN 2E85 in afara localitatii Caldarusanca a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, pe fondul carosabilului umed, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula dinspre Bucuresti catre Buzau si era condus de un buzoian in varsta de 39 de ani. In urma evenimentului a rezultat ranirea conducatoarei auto si altor patru pasageri din acelasi autoturism, care au fost transportati la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here