cutitar2
Polițiștii buzoieni nu au reușit să-l prindă pe individul periculos care duminică seară, pe 31 mai, a înjunghiat doi tineri, în zona Unirii. Oamenii legii susțin că l-au identificat pe autorul atacului însă până acum nu au reușit să-l prindă și să-l trimită după gratii. El are 18 ani și este de etnie romă, fiind extrem de periculos, având în vedere că a atacat doi tineri cu un cuțit, fără să-i pese de consecințe .
Individul este de negăsit în acest moment.
Reamintim, duminică seară, el a acostat trei tineri în zona Unirii. Pe unul dintre ei a încercat să-l atace cu un cuțit pe care-l avea asupra lui, acesta a fugit, dar s-a împiedicat pe o trecere de pieton, căzând și riscând să fie linșat de tânărul rom cu cuțitul pe care -l avea la el.
ÎN ajutorul tânărului au sărit cei doi prieteni ai săi, care însă, din nefericire, au devenit victime. Unul a fost rănit ăn zona călcâiului, altul în zona arterei femurale, fiindu-i pusă viața în pericol.
După ce a atacat, individul de 18 ani a fugit iar polițiștii nu au reușit să-i dea de urmă nici până acum. Aceasta în timp ce una dintre victimele sale se află pe patul de spital și a fost la un pas de moarte,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here