copil agresat

Caz cutremurător. Un copil de 3 ani a fost adus la Spitalul Județean Buzău, mai mult mort decât viu, autoritățile demarând anchete pentru a stabili cine este responsabil de starea în care se afla micuțul.
Părinții susțin că băiețelul de 3 ani a căzut în urmă cu peste o săptămână de pe fundația casei pe care o au în construcție, undeva, în municipiul Buzău. Nu l-au dus la spital deși, spun ei, corpul îi era plin de vânătăi. Vineri, copilul, cel mai probabil, nesupravegheat, ar fi căzut din nou pe niște scări. Pe moment, micuțul nu ar fi acuzat nici o durere care să-I alarmeze pe părinți, însă ulterior acesta a început să se simtă rău.
Sâmbătă noapte, copilul a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean Buzău, de unde medicii au decis să-l transfere la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.
Acum, Poliția și Protecția Copilului trebuie să facă lumină în acest caz. Autoritățile iau în calcul două variante: fie părinții spun adevărul iar copilul s-a autoaccidentat, căzând pe scări, fie micuțul a fost agresat de adulți.
Ambele variante sunt luate în calcul, concluzii în acest caz urmând a fi trase după ce medicii vor stabili clar proveniența rănilor de pe corpul copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here