Patronului unui magazin din cartierul buzoian Micro 14 a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a provocat scandal la un control efectuat de un echipaj de poliție, agresând unul dintre oamenii în uniformă.

S-a întâmplat pe timpul unor verificări cu privire la respectarea măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus. Administratorul a devenit recalcitrant, a refuzat să se legitimeze și l-a îmbrâncit pe un polițist, fiind încătușat și introdus în arestul IPJ, timp de 24 de ore.

Ieri, în timpul verificărilor cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară în zona unităţilor de alimentaţie publică, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au verificat o societate comercială de profil de pe raza de competenţă.

La controlul efectuat au fost găsite o serie de nereguli cu privire la portul măştii de protecţie în incinta magazinului prin faptul că personalul societăţii fie nu purta mască, fie era purtată necorespunzător.

Poliţiştii au adresat recomandări pentru a se conforma prevederilor legale. În acest context, administratorul societăţii ar fi manifestat un comportament agresiv la adresa polițiștilor.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Buzău, a fost sancţionat contravenţionale conform Legii 61/1991 și Legii 55/2020, pentru refuzul de a se legitima și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Totodată, față de buzoian s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj.” , anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here