A murit șeful de post din comuna Breaza, judeţul Buzău. Mașina sa a fost izbită de un TIR, în județul Brașov. Nenorocirea s-a produs în această dimineață, pe DN1, pe sensul de mers către Brașov. Din maşina în care au murit pe loc cei doi bărbați, ocupanți ai locurilor din față, a rămas doar un morman de fiare .

Conform Centrului Infotrafic un autoturism a pătruns pe contrasens la ieșirea din Rupea înspre Sighișoara pe un segment de drum în curbă, şi a intrat în impact cu un autotren. După producerea accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată pe ambele sensuri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a informat că, la sosirea echipajelor de descarcerare şi prim-ajutor, trei victime erau încarcerate. Dintre acestea, doi bărbaţi au prezentat leziuni incompatibile cu viaţa.

Copilul care a fost rănit în accident, în vârstă de 3 ani, conştient, a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă Rupea şi transportat la spital.

Celelalte două victime, două femei, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov. Una dintre femeile rănite, soția polițistului, lucrează la SAJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here