Incident, petrecut ieri dupa-amiaza, in parcul Marghiloman. Pe langa gravitatea situatiei, intamplarea dovedeste inca o data ca politistii locali nu au o misiune usoara.

Politistul local se afla in timpul serviciului, asigura masurile de ordine in zona castelului Marghiloman, unde se organizau casatorii civile.

La un moment dat, in zona au aparut mai multi cetateni de etnie roma care, cu galeti pline cu apa in mana solicitau participantilor la evenimente sa puna bani in galeti, pentru prosperitate.

Cersetorii incepusera sa irite participantii la casatoriile civile, iar politistul local a incercat sa ii indeparteze.

La un moment dat, in timp ce politistul local legitima o femeie, a aparut concubinul acesteia care a intrebat cu ce motiv o legitimeaza pe aceasta si l-a agresat verbal pe agent.

In timpul discutiei, politistul local a scat pixul din mana si s-a aplecat sa il ridice. Exact in acel moment, concubinul femeii i-a dat o lovitura puternica cu pumnul barbatului, provocandu-i o rana grava in barba.

Imediat dupa incident, colegii politistului local au aparut in zona, l-au transportat la spital pe politistul ranit, iar agresorul a fost identificat si predat organelor de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here