UPDATE 2

Detalii incredibile ies la iveală în urma evenimentului produs în această seară, pe Calea Eroilor, accident în urma căruia un polițist a fost ușor rănit, după ce a fost acroșat de o mașină, în timp ce se afla pe motocicletă. După ce a fost acroșat, polițistul a ricoșat într-un taxi, motocicleta luând foc.

În fapt, polițistul se afla în urmărirea mașinii care a acroșat motocicleta, autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță. După accident, conducătoarea auto a fugit de la locul faptei, fiind prinsă de colegii polițistului, aproape de Dealul Viei.

UPDATE 1

Biroul de Presă al IPJ a venit cu detalii despre dinamica accidentului.

„Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploiești, o șoferiță de 32 de ani din Berca, ar fi intenționat schimbarea direcției de deplasare, împrejurare în care a acroșat un motociclist de 29 de ani, din Buzău, care se deplasa în același sens. În urma impactului motocicleta a ricoșat într-un alt autoturism și a luat foc.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului în vârstă de 29 de ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.” , a anunțat IPJ.

*Știre inițială

Un polițist din cadrul IPJ, aflat cu motocicleta în misiune, a fost rănit în urma unui accident produs pe Calea Eroilor din municipiul Buzău. După impactul cu o mașină (taxi), motocicleta de Poliție a luat foc. Inițial, polițistul fusese acroșat de un alt autoturism, apoi motocicleta a intrat în mașina de taxi.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu câteva minute, traficul fiind blocat inițial, apoi dirijat.

Polițistul a primit îngrijiri medicale la fața locului.

 

1 COMENTARIU

  1. O pshiopata,legea este prea blanda ptr aseamnea specime,tenttiva de omor,si mai presus al unui organ al statului,sigur gaseste un avocat care spune ca a baut colo si nu i a placut si de aceea a facut asa,am auzit ca toti conducatorii auto au iesit in decor sa i faca loc fufei….ar ttebui sa fie pedepsita cu premeditare nu din culpa…o mizerie de femeiecare nu are respect de ceilalti oameni,m as si bucurat sa scutere un nuc dupa margine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here