crapitbunPoliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei care vineri seara l-au tâlhărit pe profesorul nevăzător în cartierul Dorobanţi. Este vorba despre 4 tineri cu vârste până în 17 ani. Chiar dacă iniţial profesorul nu a oferit foarte multe date despre cei care i-au furat borseta cu bani şi acte, poliţiştii au reuşit să facă un cerc de suspecţi, după care au stabilit cu exactitate cine sunt cei 4 hoţi. Cei 4 sunt audiaţi de oamenii legii.

Vineri după amiază un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a fost tâlhărit în cartierul Dorobanţi, chiar la intrarea în blocul în care locuia.

Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au rămas fără cuvinte când au constatat că bărbatul, Vasile Carapit de 36 de ani, profesor la Liceul pentru Deficienţi de Vedere din Buzău, era nevăzător.

Acesta a povestit poliţiştilor că după ieşirea de la şcoală s-a îndreptat către casă pe drumul pe care îl parcursese de nenumărate ori până atunci. S-a oprit la un magazin din cartierul Dorobanţi, şi-a făcut cumpărăturile şi a plecat către blocul în care locuieşte.

Pe drum a auzit vocile mai multor copii dar i-a ignorant. Chiar la intrarea în bloc, bărbatul a fost abordat de un adolescent care i-a atras atenţia că a greşit drumul, iar bărbatul a luat totul ca pe o glumă pentru că ştia foarte bine unde se află. În acelaşi moment, adolescentul i-a smuls borseta şi a dispărut. Profesorul susţine că în borseta furată avea 400 de lei.

Oamenii legii au demarat acum o anchetă pentru a stabili cine este persoana care l-a tâlhărit pe profesor fără să îi pese vreo secundă că este nevăzător. Misiunea poliţiştilor este cu atât mai dificilă cu cât bărbatul nu poate da prea multe detalii legate de cel care i-a furat borseta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here