interlopPolitistii nemti l-au arestat pe Robert Tanase, barbatul suspectat ca a batut-o pe tanara din Prahova aflata acum intr-un spital din Koln. Autoritatile germane il acuza pe roman de tentativa de omor. Barbatul de 35 de ani are nenumarate infractiuni in palmares, iar pe numele lui exista in Romania, inca din ianuarie, un mandat de executare a unei pedepse de trei ani de inchisoare pentru santaj si furt calificat.
Robert Tanase este banuit ca ar fi batut-o crunt pe Ioana, tanara de 22 de ani din Prahova plecata in Germania sa lucreze ca menajera. Acolo, fata a aflat ca trebuie sa-si vanda trupul intr-un bordel condus, se pare, chiar de el. Tanara s-a opus, iar, infuriat, proxenetul ar fi lovit-o cu o cruzime de neimaginat, pana cand Ioana s-a prabusit inconstienta.Ea s-a aflat in coma aproape sase luni intr-un spital din Koln, iar zilele trecute a putut sa-si vada mama venita din Romania.
Politistii germani l-au capturat pe Robert Tanase, joi noaptea, in localitatea Weimar, aflata la aproape 400 de km distanta de Koln. Aveau pe numele lui un mandat international de arestare dupa ce in Romania primise o condamnare la 3 ani cu inchisoare pentru un dosar stufos de infractiuni, printre care furt calificat si santaj. Politistii germani l-au retinut si il acuza acum de tentativa de omor pe barbatul care este suspectat si ca ar fi liderul unei retele de proxeneti.
Robert Tanase era cautat in toata lumea din luna octombrie a acestui an, dupa ce politistii din Buzau au cerut ca el sa fie dat in urmarire internationala. Barbatul ar fi trebuit sa ajunga in arest dupa ce Tribunalul din Prahova l-a condamnat la 3 ani de inchisoare pentru santaj si constituirea unui grup infractional organizat.
Cei care l-au cercetat pe Robert Tanase in Romania spun ca faptele pentru care el a fost condamnat au fost comise toate cu multa violenta.La fel de violent a fost si cu Ioana, pe care a batut-o si a abandonat-o inconstienta. Fata a zacut 6 luni in coma. Acum si-a revenit, dupa ce medicii au operat-o. Va urma insa un proces indelungat de recuperare psihica si fizica, iar viata Ioanei nu va mai fi niciodata la fel, spun doctorii nemti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here