În cadrul activităţilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, poliţiştii buzoieni vor pregăti mâncare pentru persoane defavorizate.

A devenit tradiţie pentru poliţiştii buzoieni ca, în apropierea unei mari sărbători, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate.

Având în vedere că pe data de 25 martie se va sărbători Ziua Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău în colaborare cu Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Secţia România – Regiunea 1 Buzău, va organiza o acţiune umanitară, ai cărei beneficiari vor fi persoanele care se află în Aşezământul Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni.

Evenimentul va debuta astăzi, 15 martie, la ora 10.00, cu un concurs de gastronomie, în cadrul căruia trei echipe formate din poliţişti de la mai multe structuri ale IPJ Buzău vor pregăti un meniu de prânz, de post, în bucătăria pusă la dispoziţie de un agent economic din municipiul Buzău.

Deşi numai una dintre echipe va fi declarată câştigătoare, concurenţii vor face tot ce va depinde de ei pentru a pregăti cele mai gustoase preparate, pe care le vor servi ulterior bătrânilor şi celorlalte persoane găzduite de Aşezământul Social de la Ulmeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here