Politistii locali din cadrul Directia de Politie Locala Buzau, Serviciul Ordine si Liniste Publica si Compartimentul Inspectie Comerciala, au actionat in zona Bazar si Piata Crang din municipiul Buzau, pentru a verifica daca societatile comerciale din acea zona, ocupa domeniul public al municipiului Buzau fara aprobare legala (HCL 18/2008) precum si pentru depistarea celor care incalca prevederile Legii 12/1990 R, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
Cu aceasta ocazie au fost depistati 6 (sase) agenti economici care incalcau prevederile Legii 12/1990R, pentru efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, după caz, cu bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, în condiţiile legii si pentru omisiunea întocmirii şi afişării, în unitate, la locurile de desfacere sau servire, de către operatorii economici a preţurilor şi tarifelor, a categoriei de calitate a produselor sau serviciilor ori, acolo unde este cazul, a listei de preţuri şi tarife.
Au fost aplicate amenzi in valoare de 3000 lei iar bunurile care au servit sau au fost destinate să servească la săvârşirea contraventiilor au fost confiscate (ex. drujbe, aragaze, moara de curatat porumb, mandrine, topoare, arzatoare, motofierstrau, pompe sumersibile, butelii, pietre de polizor, masini de tocat, roti roaba si motocositoare, ulei motor drujba, carburatoare drujba, cutite masini de tocat, chei reglabile, sonerii fara fir, lanterne etc.).

2 COMENTARII

  1. Felicitări, trebuia o astfel de acțiune din partea autorităților de mai de mult, felicitări poliției locale pentru profesionalism!

  2. Felicitari, polițiștilor locali! Toată stima pentru tot ceeace faceți. Am vazut ca si la piata, ati facut curățenie cu acei comercianți ambulanți. Felicitari poliției locale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here