hotz
Polițiștii atrag atenția buzoienilor să dea dovadă de mai multă atenție atunci când vien vorba de propriile bunuri. O portieră descuiată poate atrage hoții, așa cum s-a întâmplat recent în municipiul reședință de județ în cazul unui bărbat de 41 de ani care s-a trezit fără bani și documente după ce a lăsat mașina descuiată.
Bărbatul le-a spus oamenilor legii că la data de 8 septembrie a.c., în intervalul orar 17.00 – 18.00, i-a fost sustrasă o borsetă cu bani și documente din autoutilitara pe care o parcase pe strada Ostrovului din municipiu.
Buzoianul a precizat poliţiştilor că şi-a lăsat autoutilitara neasigurată iar când a revenit, a constatat că îi lipsea o borsetă ce conţinea documente, un set de chei tip yală, suma de 220 lei, o cartelă telefonică, cărţi de vizită şi alte bunuri cauzând un prejudiciu în valoare de 300 lei. În urma cercetărilor, polițiștii i-au găsit pe cei doi hoțomani, care sunt doi adolescenți de 14 ani, cunoscuți ca niște cai breji.
Prejudiciul a fost recuperat iar poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.
Totodată, poliţiştii reamintesc deţinătorilor de autovehicule că pentru prevenirea unor astfel de fapte trebuie să se asigure că au închis portierele şi geamurile maşinilor chiar şi atunci când se îndepărtează pentru scurt timp.
Obiectele de valoare lăsate la vedere în maşină (genţi, poşete, telefoane mobile, laptop-uri, camere foto/video, pungi de cadouri) pot fi „tentante” pentru hoţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here