Mocanii, Ghiveciu si Ciolacu
Tensiune în PSD Buzău provocată de anunțul privind demisia lui Constantin Boșcodeală din funcția de șef al PSD Buzău. După ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Gloria, Constantin Boșcodeală a anunțat că renunță la funcția de șef al PSD Buzău iar de atunci a început lupta între cei care râvnesc la această funcție.

Inițial, s-a vehiculat că postul va fi preluat interimar de Marcel Ciolacu, deputat PSD de Buzău, însă ceva s-a întâmplat pe parcurs. Miercuri seară, la București, a avut loc ședința Biroului Permanent Național al partidului, ședință în care trebuia să se decidă cine se va ocupa de filiala buzoiană a PSD, însă surse politice spun că subiectul nu a mai fost abordat.

Pe de altă parte, pe site-ul pesurese.ro scrie că Ciolacu nu ar mai fi fost numit în fruntea PSD Buzău pentru că s-ar opune Marian Ghiveciu care și-ar da demisia dacă șefia filialei ar fi preluată de acesta. Același site scrie că de partea lui Ghiveciu și împotriva lui Ciolacu ar fi și Victor Mocanu, dar și fiul său, Adrian Mocanu, ambii parlamentari de Buzău. Conform site-ului pesurse.ro, cei trei l-ar acuza pe Ciolacu că ar fi apropiat al lui Liviu Dragnea şi că i-ar denigra pentru problemele pe care Victor Mocanu și Marian Ghiveciu le au în Justiţie.

Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here