spitalul-judetean-buzau
UPDATE: Mariana Tudor a contestat, luni, rezultatul obținut la proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de șef al Serviciului de Aprovizionare al Spitalului Județean Buzău. Pentru corectarea lucrării a fost stabilită o nouă comisie care urmează să evalueze lucrarea Marianei Tudor și să facă public noul rezultat în cursul zilei de marți. Dacă va opțiune minim 70 de puncte Mariana Tudor va putea susține proba interviului.

Postul de șef Serviciu Aprovizionare din Spitalul Județean Buzău a rămas neocupat și după cel de-al doilea concurs organizat de conducerea unității medicale. La fel ca la primul examen, nici de această dată, candidații nu au reușit să treacă de probele impuse și să adune minimul de punctaj care să-i declare admiși.
La concursul de săptămâna trecută, au trecut de proba dosarului cinci candidați. Efectiv, în examen au intrat însă 4, întrucât unul a lipsit. Din cei 4 nici unul nu a promovat.
Cel mai mare punctaj a fost obținut de consilierul județean Mariana Carmen Tudor, care este și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean, însă nici aceasta nu a fost declarată admisă. Cei care vor să depună contestații o pot face până luni, la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here