Buzoienii sunt așteptați în acest weekend să participe la un târg caritabil, în Parcul Crâng, pentru strângerea de fonduri destinate salvării Alessiei, o fetiță de doar un an și patru luni.
Ea suferă de o boală rară al cărei tratament este foarte scump.
Amiotrofia Spinală Musculară de tip 1 se manifestă prin degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv musculatura sistemului respirator, fapt care conduce inevitabil la deces prin stop cardiac. Șansa de viață, fără tratament, este de doi ani!
Costul tratamentului disponibil în SUA este de 2.1 milioane de dolari, până acum, prin donațiile oamenilor de suflet din întreaga țară strângându-se aproape jumătate din suma necesară. 
Târgul caritabil va fi organizat sămbătă și duminică, în zona obesliscului, între orele 10:00 – 19:00. 
În datele 12-13 Septembrie 2020, în intervalul orar 10:00- 19:00, sunteți așteptați cu drag la târgul caritabil care se va desfășura în aer liber în Parcul Crâng. Banii din vânzari vor fi virați integral în contul Asociației Micuțul Noel care în acest moment luptă pentru a strânge suma necesară pentru tratamentul fetiței Alessia.
Alessia este o fetiță din Constanța de doar 1 an și 4 luni ce poartă pe umeri diagnosticul crunt de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1).
O boală rară pentru care există tratament, însă este cel mai scump medicament din lume. Se numește Zolgensma și costă 2.1 milioane de dolari.
La târg veți putea alege dintr-o gamă variată de:
Jucării
Haine pentru copii şi adulți
Încălțăminte
Accesorii
Cărți
și multe alte lucruri interesante.
De asemenea vom avea și o tombola unde puteti castiga premii sau servicii oferite de sponsorii nostri. Acest eveniment este organizat cu sprijinul Primariei si al Consiliului Județean Buzau.
Vă invităm cu drag la shopping!
Împreună, putem reuși să salvăm viața micuței Alessia!” , anunță organizatorii târgului caritabil pentru Alessia, pe pagina de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here