cezar predaLiderii opozitiei prin vocea lui Victor Ponta au atacat dur lupta intrena din PD-L pentru sefia partidului. Mai exact, acesta s-ar fi exprimat la modul ca se dau bani in judete pentru atragerea voturilor in favoarea unei motiuni, a celei a lui Boc. Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat ca partidul nu foloseste fonduri publice in competitia interna si ca respinge „cu fermitate” toate „acuzatiile nedrepte” ale lui Victor Ponta si ale altor lideri ai opozitiei referitoare la repartizarea banilor catre judete.

 „Resping cu fermitate toate acuzatiile nedrepte ale lui Victor Ponta si altor lideri care vizeaza repartizarea fondurilor catre judete pe criterii legate de apartenenta fata de o motiune sau alta. Resping acuzatiile ca Gheorghe Flutur si-a schimbat optiunea pentru ca a primit fonduri la Suceava sau Botosani. In realitate, aceasta a fost ordinea in comisia tehnica de verificare din Ministerul Dezvoltarii, au intrat si judete ca Buzaul, Vrancea si alte trei judete. PDL nu foloseste fonduri publice in competitia interna”, a declarat Cezar Preda.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, ar fi primit „70 de milioane de euro ca sa schimbe tabara Blaga pentru tabara Boc” si ar vrea sa faca un drum judetean la costul de aproximativ un milion de euro kilometrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here