Buzăul este cel mai sigur județ din România din punct de vedere epidemiologic, anunță Prefectura Buzău, potrivit ultimilor statistici naționale oficiale cu privire la numărul persoanelor infectate cu noul Coronavirus.

În acest context, prefectul Leonard Dimian consideră că esențial este comportamentul cetățenilor, cheia rămânerii la un număr mic de cazuri confirmate:
Avem cel mai mic număr de cazuri confirmate cu Coronavirus, nu avem niciun medic infectat și, mai important, niciun buzoian nu a decedat din cauza COVID-19. Noi am luat la Buzău măsurile potrivite pentru gestionarea crizei Coronavirus, iar cadrele medicale, autoritățile sanitare, forțele Ministerului Afacerilor Interne, ale Ministerului Apărării Naționale și autoritățile administrației publice locale au acționat eficient. Dar comportamentul cetățenilor buzoieni este, de fapt, cheia succesului în această perioadă de pandemie. Haideți să continuăm să ne comportăm responsabil până la sfârșitul stării de urgență și să respectăm regulile de distanțare socială! Numai așa vom rămâne, la finalul crizei, cel mai sigur județ din România. Vă mulțumesc din suflet pentru responsabilitate! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe buzoieni!” , scrie șeful de la Casa Albă, într-un mesaj postat azi pe pagina de facebook a Instituției Prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here