Conducerea Galeria Mall dovedeşte încă o dată că sprijină acţiunile elevilor buzoieni. Astfel, zilele trecute, reprezentanţii Galeria Mall i-a trimis la film, gratuit, pe elevii Colegiului Tehnic, câştigători ai unui concurs în şcoala lor.

„Am aflat despre acest concurs şi nu am putut rămâne indiferenţi. Este, de fapt, un premiu pentru gestul elevilor care ar trebui urmat şi de alţii. Liceeni de la Tehnic au participat la un concurs derulat în şcoala lor, iar noi i-am premiat. Mai exact, ei au dovedit că pot să îşi transforme clasa într-una foarte frumoasă, am înţeles că au văruit, au spălat parchetul, iar noi i-am trimis la film în cel mai modern cinematograf din Buzău. De fapt, aceşti copii au demonstrat că pot face singuri anumite lucruri, nu doar să aştepte de la alţii, iar pe noi acest lucru ne-a impresionat”, a declarat Mihai Şuteu, PR Manager la Galeria Mall.

Elevii Colegiului Tehnic au primit cu mare bucurie vestea că premiul lor constă în invitaţii gratuite la film şi au vizionat cu plăcere filmul de acţiune.

Conducerea Galeria Mall dă asigurări că va continua să sprijine astfel de acţiuni, iar perioada următoare va fi una încărcată de evenimente la care sunt aşteptaţi buzoienii de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here