Preşedintele Consiliului Judeţean a pregătit numeroase surprize în aceste zile pentru bătrâni, copii, dar şi familii aflate în nevoie.
Ieri, Petre Emanoil Neagu a revenit la Asezământul pentru Persoane Vârstnice de la Năeni şi a adus asistaţilor daruri de Paşte.

Preşedintele CJ a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii cu oameni pe care îi vizitează ori de câte ori are ocazia.

Tot ieri, preşedintele Petre Emanoil Neagu a participat la inaugurarea Grădiniţei din satul Coţatcu, comuna Podgoria. Aici a felicitat autorităţile locale dar şi pe părinţi şi cadrele didactice pentru preocuparea permanenta de a investi in educatia copiilor.

Astăzi, în ziua cunoscută în popor ca Joi Mare, presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, oferă cadouri de Paste, membrilor Asociatiei 1 iunie şi membrilor Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice.

De asemenea, Petre Emanoil Neagu va merge la Cochirleanca unde va oferi daruri mamei care împreună cu cei 4 copii ai săi a fugit din calea războiului din Siria şi s-a refugiat în satul natal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here