Sute de persoane, printre care si presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, au participat la spectacolul caritabil organizat pentru Bianca Pienaru.

Despre Bianca Pienaru se poate vorbi numai la superlativ. Este foarte cuminte, foarte harnica, dar și extrem de frumoasă. Mai mult decât atât, are o gingășie aparte care te face imediat să o îndrăgești. La o primă vedere nimic nu poate da de bănuit ce suferință cruntă ascunde. Bianca Pienaru a fost diagnosticată recent cu un sindrom extrem de rar despre care și medicii știu foarte puțin. Numele lung și greu de pronunțat se traduce prin faptul că fetița are un singur rinichi, și acela destul de afectat de boală, îi lipsesc organele de reproducere, are și o afecțiune a inimii, iar lista ar putea continua. Mama a descoperit aceste lucruri după ce fetița i se plângea că are o stare de rău.

FB IMG 1544119262019

Bianca a rămas fără tată în urmă cu doi ani. Acesta a decedat după o cruntă suferință, iar mama sa nu poate face singură faţă cheltuielilor. Are, în primul rând, nevoie de bani pentru a putea continua investigațiile medicale, după care va trebui să suporte costurile tratamentelor pentru Bianca.

Mama împreună cu fetița nu au îndrăznit să spună nimănui povestea lor. Învățătoarea micuței, însă, împreună cu colegii și conducerea Școlii numărul 1, s-au implicat și au organizat un spectacol caritabil care s-a desfăşurat chiar de Sf. Nicolae, joi, 6 decembrie, de la ora 17.00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău.

FB IMG 1544119271720

„Zambetul si privirea blanda a Biancai te fac sa intelegi ca inseamna intr-adevar speranta!

Bianca Ana Pienaru, acest chip angelic, are nevoie de noi pentru a continua investigatiile si pentru achitarea tratamentului pentru un sindrom rar!
Haideti sa dovedim inca o data ca stim sa fim uniti si sa oferim o sansa acestei fetite minunate!

Pentru donatii:
IBAN: RO53 BTRL RON KIDN 3809 50201”, a scris pe pagina sa de Facebook Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

1 COMENTARIU

  1. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE DOMNULE PRESEDINTE SUNTETI CA UN INGER TRIMIS DE DUMNEZEU SA FITI LANGA BATRANI SUFERINZI LANGA COPII SARMANI SI BOLNAVI PENTRU A L E ALINA SUFERINTELE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here