Declarații suprinzătoare, astăzi, din partea președintelui Consiliului Județean Buzău, după ședința ordinară a lunii august. 

În contextul unei discuții mai largi despre referendum și despre relația cu primarul Constantin Toma, Petre Emanoil Neagu a avut precizări tăioase, una după alta, culminând cu o declarație șoc, acuzând că anumite persoane încearcă, cu ajutorul „serviciilor”, să îi găsească dosare.

E un eveniment, da? (n.r. legat de referendum) Dacă dvs. nu sunteți invitați, vă duceți și bateți la ușă: “Alo, nu vin șI eu?”.

Indiferent cine se va numi, dacă-mi fac sau nu deservicii, dacă mai rămân sau nu membru al PSD, dacă mă dau afară… habar nu am, dar nu fac nimic și niciodată sub imperiul forței sau că îmi spune cineva că așa trebuie să fac. Eu, în primul rând, trebuie să fiu convins. Eu, una peste alta, reprezint, așa cum sunt eu, după unii, “cel mai slab președinte al Consiliului Județean” – eh, asta este, dacă așa m-au ales cetățenii. Probabil o să vină cineva și mai bun.

Peste tot se fac lucruri, dar dacă nu terminăm cu competiția asta tâmpită între noi, care-i cel mai frumos și cel mai deștept, nu o să ajungem niciodată. Eu nu am pretenții nici că sunt frumos, nici că sunt deștept. Iar dacă nu ne normalizăm, public spun, relațiile… nu va avea nimeni de câștigat, doar de pierdut.

Eu nu sunt vanitos. Și acuma, dacă… poate facem un referendum sau poate facem alegeri la Consiliul Județean cu anticipație. Cine știe? E o sugestie. E o poveste! Cum să faci, oameni, buni, declarații, și în glumă până la urmă. Nu ajungi bine undeva, că vreau să candidez colo sau dincolo. Stai, frate, să vedem cum este. Mai e o zi, mai sunt două zile.”

Nu mai accept să mă bălăcărească nimeni! Cine mă bălăcărește, răspund cu aceaași poveste! Și am argumente! Sunt anumiți oameni care încearcă să se întâlnească, am date concrete, dar nu pot să le spun… cu anumiți oameni, că nu au avut ce face, din servicii, să-mi caute ceva! Să-și caute la ei, până una, alta!” , sunt declarațiile date, astăzi, de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here