Sediul temporar din Galeria Mall în care va funcționa Bibioteca Județeană Vasile Voiculescu în următorii ani a fost ianugurat astăzi. După o muncă intensă, toți cei implicați au reușit să așeze cărțile în rafturi, iar astăzi, în prejența președintelui CJ Petre Emanoil Neagu, a avut loc ceremonia de deschidere. Toți cei prezenți și-au exprimat speranța că tinerii își vor îndrepta pașii mai ușor către noua locație a bibliotecii.

După luni de muncă, de transport și de organizare, astăzi sediul temporar al Bibliotecii Județeane din Galeria Mall a fost inaugurat. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a mulțumit tuturor ce s-au implicat și au făcut posibilă redeschiderea bibliotecii în noul spațiu într-un timp atât de scurt.

Pentru scoaterea cărților din bibliotecă și mutarea lor au participat voluntar peste 800 de militari. De altfel, întregul proces a fost unul anevoios.

Conducerea Bibliotecii anunță că buzoienii sunt așteptați de luni până vineri la noul sediu al bibliotecii și își exprimă convingerea că tinerii își vor îndrepta pașii mai ușor către noua locație.

Nou sediu al Bibliotecii se află la Etajul I al Galeriei Mall. Centrul comercial din Buzău a oferit Consiliului Judeţean Buzău, pentru Bibliotacă, o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, la etaj, cu o chirie de 3,9 euro/mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here