pilotPrietenii şi cunoscuţii pilotului transmite mesaje de condoleanţe familiei pe reţelel de socializare. Toţi cunoscuţii regretă plecare sa prea timpurie dintre noi şi nu incetează să laude activitatea lui Petre Cătuneanu.
Cuvintele cele mai emoţionante apărute pe reţelele de socializare îi aparţin fiicei pilotului, Miruna Cătuneanu, care a scris: „Ti-ai dat viata pentru ce iubeai mai mult: sa zbori si sa salvezi vieti. Tu esti eroul meu! Dumnezeu sa te ierte!”.
Iată ce mesaje au mai scris cunoscuţii pe Facebook:
Vasile Carapit: O veste tare trista pentru toti cei care l-am cunoscut pe Domnul Petre. Dumnezeu sa-l ierte. Suntem cu totii alaturi de voi. O sa ramana pentru noi un Om din ceruri.
Catalin Tintareanu: condoleante. imi pare sincer, rau, mai ales ca apucasem sa-l cunosc si eu cat de cat, suficient sa-mi dau seama ca era un tip extrem de „de gasca”. R.I.P.
Cristiana Chris: Miru, fii puternica asa cum ai fost si pana acum , in ochii multor oameni tatal tau este privit ca un erou.Capul sus,stii ca am fost ,sunt,si voi fi mereu langa tine.Dumnezeu sa il ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here