Din totalul de 140 de angajati ai celor trei spitale care s-au reorganizat in judetul Buzau, 81 de salariati au optat pentru redistribuire iar 18 pentru a-si continua activitatea in centrul pentru persoane varstnice care va functiona la Vintila Voda.

In cele doua zile, 4 si 5 aprilie, de analizare a optiunilor DSP  redistribuit 78 de salariati, alti 3 optand pentru celelalte doua etape, respectiv cea interjudeteana si cea nationala. Cei mai multi salariati au ajuns la spitalul judetean: 44, dintre care 21 asistenti si 21 personal auxiliar, un medic si un asistent social.

La spitalul de psihiatrie si masuri de siguranta Sapoca au fost incadrati 19 asistenti medicali, un medic si 6 personal auxiliar, la unitatea din Nehoiu 3 asistenti si un registrator, la serviciul judetean de ambulanta un sofer iar la Smeeni- spitalul de boli cronice un asistent medical.

La redistribuire nu s-au prezentat doua persoane: un asistent de farmacie si un farmacist. Urmeaza ca unitatile care au primit personalul redistribuit de DSP sa incadreze pe post salriatii fostelor unitati medicale din Parscov , respectiv Patarlagele care s-au desfiintat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here