Fosta glorie a fotbalului buzoian, Ion Viorel, va ocupa cel de-al doilea post de viceprimar al municipiului Buzău. Fotoliul rămas liber după demisia lui Andrei Neder va fi ocupat după ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Buzău de pe data de 30 aprilie.

Managerul carea a reușit, în sezonul 2006-2007, să ducă Gloria Buzău în Liga I va face echipă cu primarul Constantin Toma și cu vicele Ionuț Apostu cel puțin până la sfârșitul acestui an, atunci când expiră prelungirea mandatelor aleșilor locali. Propunerea de numire va fi supusă votului consilierilor municipali, dar se pare că ALDE Buzău mizează deja pe 14 voturi în deliberativul local.

Totul a fost posibil după ce Ion Viorel a decis să se alăture echipei ALDE Buzău după venirea la conducere a lui Iulian Nicoare. Cel din urmă a făcut o solicitare către Primăria Buzău având numele lui Ion Viorel în dreptul funcției de viceprimar, rămasă vacantă de mai bine de un an.

Ion Viorel se află la al doilea mandat de consilier local, după cel din legislatura 2004-2008, când a reprezentat în deliberativul municipiului Buzău Partidul Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here