Constantin BoscodealaAstăzi, primarul Constantin Boşcodeală se va afla, din nou, în faţa magistraţilor. Şedinţa de judecată este programată de la ora 13.00, iar magistrații Curții de Apel Brașov ar putea pronunța verdictul în cazul primarului Buzăului, condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Gloria.
Judecătoarea care a dat această sentință a scris în motivare că primarul Buzăului a avut o atitudine „de totală neasumare a activităţii infracţionale, prin oferirea unor explicaţii simpliste, superficiale şi unilaterale, caracteristice unei persoane care a făcut din politică un mijloc abil şi demagogic de realizare a intereselor sale, sau ale altor persoane private. În ambele cazuri, inculpatul a acţionat în exercitarea atribuţiilor sale de serviciu, profitând de statutul funcţiei pe care a ocupat-o, manifestând uşurinţă în realizarea competenţelor sale, pe care cu extrem de mare lejeritate le-a depăşit”.
Primarul Constantin Boșcodeală a atacat sentinţa dată la Curtea de Apel, iar astăzi are loc al 4-lea termen în judecarea apelului. La ultimul termen, cel din 16 iunie, magistrații au dispus “readministrarea unei părţi din probele administrate la instanţa de fond, respectiv audierea inculpatului Boşcodeală Constantin şi a martorilor Ionescu Verginia, Radu Roxelana, Gegea Ion, Tulpan Dan şi Alexandru Victor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here