boscodeala-10

Primarul Constantin Boșcodeală a anunțat marți după ce a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Brașov la 5 ani de închisoare cu executare, fără ca sentința să fie definitivă, că va renunța la funcția de lider al PSD Buzău. De asemenea, edilul buzoian spune că intenționează să-i lase pe cei doi viceprimari să se ocupe de administrația municipiului până la un verdict definitiv în dosarul Gloria. Boșcodeală a precizat că va ataca sentința dată de Judecătoria Brașov la Curtea de Apel Brașov. Decizia poate fi contestată în decurs de 10 zile.

”Voi declara apel și aștept sa se judece la Curtea de Apel Brașov. Sunt supărat, eu mă consider nevinovat. Până la o soluție definitivă, îmi dau demisia din funcția de președinte al PSD Buzău și o să-i las pe cei doi viceprimari să se ocupe de Primărie până se va judeca apelul”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

Boşcodeală este la al cincilea mandat de primar al muncipiului Buzău iar din 2010 el este liderul organizaţiei judeţene PSD Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here