Primarul Boșcodeală, optimist în ce privește deznodământul în dosarul ”Gloria”

Primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, se arată optimist și de-a dreptul încrezător în ce privește șansele sale de a ieși basma curată din procesul ”Gloria” în care este judecat pentru abuz în serviciu și în care a fost deja condamnat de o primă instanță la cinci ani de închisoare cu executare.

Aflat în faza apelului la o instanță superioară, Boșcodeală susține că ar trebui să fie declarat nevinovat pentru că a demontat toate acuzele procurorilor care l-au trimis în judecată. Un nou termen în procesul ”Gloria” va avea loc luni, 1 februarie. Asta în condițiile în care termenul anterior a fost pe 26 ianuarie. Cum distanța dintre termene devine din ce în ce mai mică, se poate deduce că momentul final al procesului se apropie iar Boșcodeală își va afla curând sentința.

”Fiecare om are emoţiile lui, având în vedere că sunt nevinovat, să știți că probabil lucrurile vor decurge aşa cum ar fi normal într-o justiţie românească dreaptă. Eu am mare încredere. Când eşti nevinovat şi când de fapt ai făcut toate lucrurile conform legii şi un specialist DNA spune că nu-i aşa şi că stie numai el cum trebuie făcute … vă spun că nu e corect. În România nu poate să existe o asemenea poziţie”, a declarat recent primarul Constantin Boşcodeală, cu referire la procesul Gloria al cărui deznodământ este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here