Constantin Boscodeala
Primarul Constantin Boșcodeală a reacționat, miercuri, față de scandalul iscat de transmiterea către mai multe redacții a unui filmuleț în care edilul ar fi protagonistul unei întâlniri amoroase cu două tinere, întâlnire finalizată în domitor.
Boșcodeală a declarat miercuri după apariția în presă a filmulețului în care apar inclusiv scene sexuale că totul ar fi o înscenare, un șantaj, motiv pentru care va depune plângere la Parchet. Alesul local a precizat că va depune plîngerea în cursul zilei de miercuri sau cel târziu joi.
„M-am consultat cu avocatul meu și am decis să depunem o plângere la Parchetul Local. Avocatul lucrează deja la redactarea plângerii și în cel mai scurt timp ea va fi depusă. Pot să vă spun că este o făcătură și un șantaj pe care nu îmi dau seama cine l-ar fi putut pune la cale”, a declarat Constantin Boșcodeală.

O înregistrare video compromiţătoare în care se presupune că ar fi actualul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, a fost trimisă marți pe email mai multor redacţii locale și naționale. Filmulețul a fost expediat de pe o adresă fictivă, acesta fiind montat. Filmarea are 15 minute ar fi fost realizată, undeva, în perioada 2011-2012. Înregistrările au fost realizate cu camere ascunse într-o cameră de hotel și ar fi fost ținute o vreme ”la sertar” și scoase acum cu scopul de a-l compromite pe Boșcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here