10379197_4464000054524_1272273011_nPrimarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala face campanie electorala chiar in ziua in care se desfasoara alegerile europarlamentare. Pe pagina sa de Facebook a aparut un mesaj in care edilul indeamna buzoienii sa iasa, dar si pe cine sa aleaga. Iata ce scrie pe pagina de socializare a primarului. „Dragi prieteni, alegerile europarlamentare reprezintă un moment important pentru viitorul european al orașului nostru. Vă rog să veniți la vot împreună cu membrii familiei și cu persoanele pe care le cunoașteți. Nu uitați să le spuneți tuturor să voteze Alianta electorala PSD-UNPR-PC. Fiecare vot contează. Vă mulțumesc și vă aștept astăzi la vot !”

Contactat telefonic de catre Jurnalul de Buzau, primarul Constantin Boscodeala spune ca nu stie nimic despre postarea aparuta pe pagina sa personala de Facebook.

Reamintim ca, potrivit legii, cu 48 de ore înainte de ziua alegerilor, este interzisă prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete făcute pe stradă. După încheierea campaniei electorale se interzice difuzarea de mesaje electorale în format audio, vizual sau mixt pe ecrane digitale amplasate în locuri publice ori private, precum şi prin intermediul unor vehicule special amenajate. Continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei, precum şi sfătuirea în ziua votării a alegătorilor la sediul secţiilor de votare să voteze sau să nu voteze un candidat sau o listă a unei formaţiuni care participă în alegeri se sancţionează cu amendă de la 1.500 lei la 4.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here