Primarul Constantin Toma a anunţat că îi va evacua pe chiriaşii care locuiesc în clădirile vechi din centrul istoric. Primăria va aloca bani pentru refacerea acestor clădiri care sunt monumente istorice.

Conducerea Primăriei recunoaşte că este o problemă în zona centrală şi dă asigurări că în cel mai scurt timp situaţia se va rezolva.

”Pe chiriaşii primăriei din cele opt locuinţe, în marea lor majoritate asistaţi social, vor găsi soluţii să-i mutăm în altă parte. Mă gândesc la amenajarea unora dintre fostele centrale termice ale RAM, dar şi la alte variante”, a spus Toma.

După proiectul cu fonduri europene implementat în timpul mandatului fostului primar, noul edil, Constantin Toma, urmăreşte să reabiliteze ultimele clădiri lăsate în paragină de pe strada Cuza Vodă. „E vorba de imaginea oraşului nostru. Vin străini, oameni importanţi în oraşul nostru, ne facem de râs. Chiar în centrul oraşului să te prezinţi cu asemenea ruine şi cu mizeria de rigoare. Vom aloca bani pentru refacerea acestor clădiri care, atenţie, sunt monumente istorice. Din luna iulie se va termina şi cu comerţul de la Bazar, sper că în curând Buzăul va avea un centru cu care să ne mândrim în faţa vizitatorilor şi turiştilor ajunşi la noi în oraş”, a declarat primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here