politisti caine4Dupa o saptamana de cautari, criminalul din Naieni este de negasit. Un numar impresionant de politisti, jandarmi si gardieni au scotocit imprejurimile orasului Moreni in speranta ca il vor prinde pe evadat. La cautari a participat si un elicopter al MAI, dotat cu cu o camera cu infrarosii. Fara succes insa.

In paralel, la Naieni, oamenii nu mai au liniste. Dorm noaptea cu topoarele sub perna, iar pe ulitele satului politisti si jandarmi patruleaza fara incetare. Mai mult decat atat, primarul, un unchi si un var al evadatului sunt paziti non-stop cu arma in mana de jandarmi. Motivul: se pare ca Eugen Gales i-ar fi destainuit unui coleg de celula ca vrea sa evadeze si sa-i omoare pe cei trei. Asa se face ca primarul Marian Apostol este insotit in permanenta, atat acasa cat si la Primarie de un politist si un jandarm.

Eugen Gales a evadat miercurea trecuta din judecatoria Moreni, fiind incarcerat in Penitenciarul Dambovita pentru vatamare corporala. Acesta mai este cercetat pentru uciderea a doua persoane din localitatea Naieni, dosarul fiind in lucru la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here