ghiveciuProcesul de corupţie al deputatului PSD de Buzău, Marian Ghiveciu, pare fără final. La termenul de astăzi, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat judecata până pe data de 22 aprilie, deşi era de aşteptat ca dosarul să rămână în pronunţare.
Ghiveciu a fost deferit justitiei de procurorii DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui avantaj patrimonial. Intre timp, cu acordul instantei supreme, procurorii DNA au extins acuzatiile pentru care este judecat deputatul buzoian: abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu în formă calificată, falsul material în înscrisuri oficiale, falsul în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals.
In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata Nicolae Costache, fost director al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Buzau, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui avantaj patrimonial – in forma calificata, si Dumitru Borcan, sef al Compartimentului de Cadastru si Agricultura din cadrul Primariei comunei Merei si membru in Comisia Locala Merei pentru aplicarea legilor fondului funciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here