lunguProcesul în care este judecat apelul împotriva sentinţei de condamnare pronunţată de Judecătoria Pătîrlagele pentru fostul primar din Nehoiu a fost amânat. Florentin Lungu a lispit de la înfăţişarea de ieri şi din acestă cauză, dar şi pentru a permite procurorului de şedinţă să studieze motivele depuse la dosar, completul de judecată de la Curtea de Apel Ploieşti, a amânat procesul până luna viitoare.
“Amână cauza la 18 mai 2015, pentru lipsă de procedură cu apelantul inculpat dar şi pentru a da posibilitatea reprezentantului Ministerului Public să studieze motivele de apel depuse la dosar” , se arată în soluţia instanţei.
Florentin Lungu a fost trimis în judecată de Agenţia Naţională de Integritate şi a fost condamnat în luna ianuarie de Judecătoria Pătârlagele pentru conflict de interese. Magistraţii au constatat existenţa a două infracţiuni asemănătoare comise de Lungu în timpul mandatului la Primărie şi i-au aplicat o pedeapsă de doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. În prezent el se află în arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here