george-margarit-procuror-diicot-a-jucat-la-poker-banii-de-flagrant-107085-1-horz-crop-644x416Astazi, procurorul George Mărgărit va ajunge din nou în fața magistraților Curții de Apel București, unde se judecă recursul formulat de DNA la măsura cercetării sale în stare de libertate.

Joi, 14 noiembrie, s-a decis ca procurorul sa fie cercetat în liberate, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins, propunerea de arestare preventivă făcută de procurorii DNA.

Mărgărit a fost reţinut, joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale, în perioada 2012 – 2013, George Mărgărit, în calitate de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Buzău, învestit cu soluţionarea a două dosare penale, “nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu şi a cauzat o vătămare a intereselor legale ale mai multor persoane, obţinând un avantaj patrimonial, reprezentând sume de bani şi contravaloarea unor bijuterii în cuantum total de 406.753 lei, 6.530 euro, 121 USD şi 30 lire sterline”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here