Familia unei fete de 17 ani, elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău, îl acuză pe un profesor că i-a sucit mințile adolescentei și a manipulat-o să se implice într-o relație complet anormală. Părinții au alertat autoritățile în legătură cu legătura dintre dascăl și elevă, însă nu au primit nici o reacție. Potrivit libertatea.ro, familia elevei s-a adresat mai multor instituții competente, inclusiv conducerii liceului, a Inspectoratului Școlar și Poliției județului, însă demersurile lor par a fi zadarnice.

Povestea atașamentului nefiresc dintre eleva de 17 ani și profesorul ei, un bărbat de 53 de ani, are o vechime de peste doi ani, totul debutând în momentul în care adolescenta a început meditațiile cu dascălul, potrivit site-ului stiridebuzau.ro. Încă de atunci, mamei i-a părut suspect comportamentul fiicei ei, care era din ce în ce mai greu de găsit la telefon, iar în rarele conversații era foarte abătută.Tânăra a ajuns să se mute la domiciliul profesorului, acuzat de părinți că, în loc să pondereze rătăcirile adolescentine ale elevei lui, a încurajat-o să avanseze în relația nefirească. Mama fetei spune că tânăra a fost manipulată de bărbat, astfel încât a ajuns să accepte, fără niciun fel de rezervă, relația cu un bărbat mai mare și decât tatăl ei.

Mama copilei mărturisește că, la un moment dat, a vorbit chiar și cu profesorul, pentru a-i interzice să se mai vadă, însă a fost ignorată de interlocutor. Părinții cer autorităților să intervină pentru a-și recupera copila, cât încă mai poate fi adusă pe drumul drept, și să îl tragă la răspundere pe dascălul care a depășit cu mult limitele impuse de deontologie. Nu este exclus, spune mama fetei, ca cei doi să fi avut și relații intime, conform libertatea.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here