Profesorul Leon Rusu, acuzat de corupţie sexuală, își va petrece și următoarele 20 de zile în arestul poliției. Este decizia luată de Tribunalul Buzău care a prelungit arestul preventiv, în ciuda faptului că avocații dar și profesorul au arătat instanței că un numar mare de elevi și părinți îl susțin.

Ieri, în fata instanței, avocații profesorului Leon Rusu au cerut ca acesta să fie cercetat în stare de libertate întrucât nu prezintă pericol public și este susținut de un număr mare de părinți și elevi. Chiar și așa, instanța a prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 20 de zile.

Profesorul Leon Rusu este acuzat că ar fi venit băut la ore și ar fi mângâiat și sărutat mai mute eleve. Elevele învață în clasa a VI-a, iar ancheta a fost demarată în urma unor plângeri ale părinților revoltați de comportamentul necuviincios al profesorului. Profesorul are 55 de ani și nu ar fi la prima abatere de acest fel. Și în anul școlar trecut  s-ar fi depus o plângere împotriva sa dar suspiciunile nu s-ar fi adeverit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here