Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani ne va dezvalui si cum va fi vremea in mini-vacanta de 1 mai.
Ultima saptamana de aprilie vine cu temperaturi mari, de pana la 23 de grade Celsius. Din pacate, catre sfarsitul lunii si pe 1 mai se face iar mai frig si in unele zone se intorc ploile. Dupa 1 mai, vremea se incalzeste din nou, iar temperaturile vor fi unele normale pentru aceasta perioada a anului.

Pentru Banat, meteorologii anunta vreme calda pana pe 27 aprilie, cu maxime de pana la 24 de grade Celsius. In intervalul 28 aprilie – 1 mai se raceste. Temperaturile vor ramane la circa 16 grade Celsius, iar noaptea nu vor fi mai mult de 7 grade.

In a doua saptamana de prognoza, vremea va fi tipica lunii mai, cu maxime de 18 – 22 de grade.
In ceea ce priveste precipitatiile, prognoza meteo pentru urmatoarea perioada arata ca acestea vor incepe sa cada din 27 aprilie si vor fi insemnate pe 28 si 29 aprilie.

Si in Crisana se incalzeste pana pe 27 aprilie, iar maximele vor ajunge pana la 24 de grade Celsius. Se racoreste insa in intervalul 28 aprilie – 1 mai, cand maximele nu mai depasesc 15 grade.

Prognoza meteo. Vremea la inceputul lunii mai

Pentru a doua saptamana, meteorologii anunta temperaturi normale pentru inceputul de mai, cu temperaturi de 18 – 21 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here